čtvrtek 13. února 2014

Connor



Můj první překlad, tudíž jsem si vybrala něco krátkého. Není to nic moc, tak buďte prosím shovívaví. 
Jedná se o FF na Arrow. Zdroj.


Malý chlapec vždy přemýšlel o své matce, která umřela ještě dřív, než by si ji mohl pamatovat. 

Connor Queen po škole trávil většinu času v ocelárně, která se nachází pod klubem jeho tety jménem Thea. Nedělal tam svoje úkoly, protože ty už měl hotové. Díval se na fotku svého otce, tety Laurel a jeho matky, která umřela dřív, než by si ji mohl pamatovat. Otec tohoto chlapce byl členem tajné skupiny 'Ligy Spravedlivých', díky které chránil svět od všech zlých úmyslů na zotročení lidstva. 

„Byla by na mě pyšná?“ zeptal se Connor svýma modrýma bystrýma očima, které byly plné nejistoty a smutku. Jeho matka, ve všech ohledech, ale ne pokrevní, se otočila od svého počítače, a láskyplně se podívala na svého syna. Jeho dědeček, komisař Lance a jeho teta Laurel pořád mluvili o jeho matce a vyprávěli mu příběhy o jejím životě.

„To víš, že ano, milovala tě,“ odpověděla Felicity s jemným úsměvem. Chlapec nebyl ani rok starý, když Sara Lance obětovala svůj život pro záchranu nespočet nevinných. Ona a Oliver vychovali chlapce, později se vzali a rok poté přivítali dceru, která byla nahoře se svou tetou. Tenhle malý milující chlapec měl velké srdce a Sara by na něj byla opravdu pyšná.

1 komentář:

  1. Náhodou si myslím že překládáš pěkně :)
    http://my-special-story.blog.cz/

    OdpovědětVymazat